Att leva i drömmen

Förändring och växande

Jag låter presenten jag fick när jag kom till jobbet idag få avslöja det stora som nu skett! 

Jag är alltså inte längre hyresgäst, jag äger fastigheten jag bor i. Det har inte riktigt sjunkit in än, att det är på riktigt. Tänk att jag på riktigt äger detta hus, som kändes så självklart mitt från första stund. Jag har redan bott här i snart två år och det har känts som mitt hus hela tiden, men det är en förändrad känsla i min kropp nu. Även om jag tagit mig an mycket på egen hand här så är det ändå mina föräldrar som trots allt haft huvudansvaret, som tagit de större grejerna och jobbiga kontakter som man kan behöva ta som husägare, speciellt med ett hus som är i renoveringsbehov. Att ta över det ansvaret och stå ännu mer på egna ben är läskigt!!!

Osäkerheten har dansat in och ut kring det här beslutet, katastrofhjärnan målar upp alla tänkbara scenarier som kan gå fel och som jag inte kommer klara av. Men nu när överlåtelsen är gjord, när jag tittar på min lilla present och orden på kortet, känner jag bara mysiga stolta modiga fjärilar som fladdrar runt i kroppen. Jag har växt otroligt mycket de senaste åren, jag är redo för det här nu. Det här är min plats, jag ska fortsätta skapa och förändra och göra det till ännu mera mitt. Ja här blir jag kvar på obestämd tid. 

Ibland blir det nästan jobbigt när jag tänker på allt jag fått, allt jag har, hur allt är just nu. Hur har jag kunnat ha sån här tur? Och jag tycker att jag hela tiden får så mycket mer än jag ger, en liten egoröst undrar ibland om jag verkligen förtjänar detta, kan jag verkligen ta emot allt? Men den rösten lyckas jag oftast tysta ner igen, när jag fokuserar på tacksamheten svämmar den över och kväver sånt där annat trams…

Drömmar

När min tillvaro var som mörkast kunde jag aldrig drömma om att livet skulle kunna bli så här bra. Jag kunde verkligen inte se hur något av det här skulle kunna vara möjligt. Att bo som jag gör idag, att ha ett jobb som det jag har idag, är ju verkligen att få drömmar förverkligade. 

När det kommer till jobb har jag aldrig riktigt vetat vad det är jag vill göra, jag har bara drömt om en plats där jag mår bra, där jag får göra sånt jag tycker om att göra, där jag kan få vara kreativ och skapa i någon form, där jag får möjlighet att växa och utvecklas. Ja Universum lyckades leverera! Jag har nog ett av de mest varierande jobb man kan ha och jag älskar det! Idag har jag suttit och skapat en ny meditation, jag som älskar att skriva och skapa med orden, tänk att få göra det på arbetstid liksom! Tack Jai och Samya för att ni har öppnat upp detta för mig, orden räcker inte till…. Älskar er!

Jag har under större delen av mitt vuxna liv drömt om att få bo i ett hus på landet, men med min livssituation var jag helt säker på att det aldrig skulle kunna ske. Men det i mina ögon omöjliga visade sig vara möjligt. Universum hittar sätt och vi kan verkligen aldrig veta vad som kommer längre fram på den osedda vägen. Tack mamma och pappa som öppnat upp detta för mig! Nej det finns inte ord som räcker till för att förmedla hur innerligt evigt tacksam jag är, för att ni har gett mig en plats där jag verkligen kan njuta av att vara hemma. Älskar er!

Hoppets Regnbåge visade sig över skogen bakom MITT hus häromdagen,

den vill säga att det vill bli bra!

TACKSAM!

❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *